kompjutera dhe elektronike

Video Kamer Dvr Me Wifi Per Vetura

Prishtine | Bregu i Diellit Cld t691c modeli ekskluziv i makinës dvr regjistrues video ntk96663 kamera dash makine kamera e përparme dhe e pasme gps wifi në kutinë e zezë të makinës përshkrim i produktit procesori nov...
10/04/2021 15:55

A doni te publikoni nje njoftim?

Publiko online. Eshte me e lehte se sa mendoni!
Dergo Shpallje