Portali i njoftimeve nga e gjithe Kosova. Njoftime te pasurive te paluajteshme, punesimit, makinave, bicikletave, sherbimeve, elektronikes dhe cdo gjeje qe kerkoni.

Printo

450 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 85.00 m2 dhe ndodhet në katin e 11

200 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 50.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

200 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Kalabria. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 92.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 65.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

230 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Lagjja e Muhaxherëve. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 65.00 m2 dhe ndodhet në katin e 4

270 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Dardani. Ambjenti Bosh. Ambjenti është 2+1 me sip. 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

240 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

230 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

400 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 85.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

350 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

230 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 56.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 90.00 m2 dhe ndodhet në katin e 3

200 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 86.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

420 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sip. 90.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

230 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 55.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

250 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 67.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

250 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 80.00 m2 dhe ndodhet në katin e 9

240 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 105.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

230 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Kalabria. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 7

300 Euro - Banesa me qira në Fushe Kosove zona Qender. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 75.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

400 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 97.00 m2 dhe ndodhet në katin e 6

300 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 2+1 me sipërfaqe 85.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

700 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 3+1 me sipërfaqe 110.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

700 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti Pjeserisht. Ambjenti është 3+1 me sip. 110.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

250 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

250 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Bregu i Diellit. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 2

270 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 56.00 m2 dhe ndodhet në katin e 9

270 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Matiqan. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 56.00 m2 dhe ndodhet në katin e 9

260 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

260 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sip. 60.00 m2 dhe ndodhet në katin e 5

230 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Ulpiane. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 50.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1

250 Euro - Banesa me qira në Prishtine zona Arberi. Ambjenti i mobiluar. Ambjenti është 1+1 me sipërfaqe 50.00 m2 dhe ndodhet në katin e 1