Lexime njoftimesh ditore

Dje - Leximet sipas oreve

Dje - Njoftimet me te lexuara

Order Category Id Post Nr. Lexime
1 Banesa ne shitje 664 39
2 Banesa ne shitje 667 37
3 Banesa me qira 653 36
4 Banesa me qira 666 31
5 Banesa me qira 656 31
6 Banesa me qira 658 30
7 Banesa ne shitje 654 30
8 Banesa me qira 660 29
9 Banesa me qira 657 26
10 Banesa me qira 659 26
11 Banesa me qira 655 25
12 Banesa me qira 662 25
13 Banesa ne shitje 663 21
14 Banesa me qira 661 19
15 Banesa ne shitje 646 16
16 Banesa ne shitje 644 12
17 Banesa me qira 640 11
18 Pjese kembimi 92 9
19 Ambjent biznesi me qira 267 8
20 Banesa ne shitje 635 8

Dje - Statistika Telefonata dhe lexime sipas kategorive

Diten e djeshme kane telefonuar 2 persona te interesuar per njoftimet vetem nga versioni mobile.
Nr. Kategoria Vizitor qe kane telefonuar Konvertimi lexime/telefonate
1 Ambjent biznesi me qira 2 25.00 %

Totali 379 Vizitor Online

Order Country Numri total online
1 Albania 24
2 Australia 1
3 Belgium 1
4 Switzerland 1
5 Germany 15
6 Algeria 1
7 Spain 1
8 Greece 1
9 Croatia 1
10 Italy 1
11 Lithuania 1
12 Pakistan 1
13 Serbia 2
14 United States 328

Performanca

Nr. Emri Rezultati
1 Numri i postimeve 684
2 Anetare te regjistruar 6958
3 Anetare te rinj 1